Leták Albert - 6.1.2021 - 2.2.2021 NEPLATNÝ LETÁK - str. 20 *

thumbnail - Leták Albert - 6.1.2021 - 2.2.2021 - Produkty v akci - cibule, česnek, řepa, špenát, batáty, lasagne, Nature's Promise, bešamelová omáčka, cottage, žervé, sýr, sůl, těstoviny, pepř, olej, mísa, zapékací mísa, polévková lžíce. Strana 20.
20 / 77

* Platný v těchto prodejnách Albert

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
STOJÍ ZA TO JÍST LÉPE ZELENINOVÉ LASAGNE v barvách duhy SUROVINY: 2 cibule Nature‘s Promise Bio 6 stroužků česneku NP Bio 3 batáty 70 ml olivového oleje NP Bio sůl, pepř 1 polévková lžíce sušené šalvěje 1 červená cibule 1 červená řepa NP Bio 100 g baby špenátu 450 g cottage natur NP Free from 20 8 porcí 160 g žervé NP Bio 10 g másla NP Free from 50 g hladké pšeničné mouky NP Bio 600 ml plnotučného mléka NP Bio ¼ lžičky mletého muškátového oříšku 680 g bio rajčatového pyré 250 g lasagní 300 g mozzarelly 100 g parmazánu 1 hrst čerstvé bazalky BiRoEDrAeKcCeEpt 75 min VEGET POSTUP: 1. Nejprve připravte barevné náplně. Očistěte a nahrubo nakrájejte 1 cibuli, 3 stroužky česneku a batáty nakrájejte na kostičky. Zeleninu rozprostřete na plech vymazaný olejem, osolte, opepřete a zasypte šalvějí. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut. 2. Na druhý plech vymazaný olejem rozprostřete 1 očištěnou, nahrubo nakrájenou červenou cibuli a kostičky oloupané středně velké řepy. Osolte, opepřete, vložte do trouby k batátům a pečte 20 minut. 3. Na pánvi na 2 lžících oleje orestujte očištěnou, najemno nakrájenou cibuli 3 minuty dosklovata. Přidejte zbylý rozmělněný česnek, nechte 1 minutu rozvonět a vsypte špenát. Osolte a po 2 minutách směs odstavte. Přesypte do mísy a nechte vychladnout. Přidejte sýry cottage a žervé a promíchejte. Dle chuti dosolte. 4. Bešamel připravte v kastrůlku, ve kterém opražte na másle mouku do světlé jíšky, asi 2 minuty. Za stálého míchání podlijte mlékem, osolte, opepřete, okořeňte muškátovým oříškem a na mírném ohni vařte do zhoustnutí 5 minut. 5. V kuchyňském robotu zvlášť rozmixujte upečené batáty a řepu dohladka. 6. Dno hlubší zapékací mísy o velikosti 28 × 15 cm pomažte rajčatovým pyré. Vyskládejte na něj vedle sebe plátky lasagní a namažte 2 cm vysokou batátovou vrstvou. Potřete bešamelem a opět obložte lasagnemi. Naneste sýrovou vrstvu, lasagne a vrstvu z řepy. Zakončete poslední vrstvou lasagní, přelijte zbylým bešamelem a zasypte strouhanou mozzarellou a parmazánem. Pečte 30 minut dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C. 7. Podávejte posypané čerstvou bazalkou.

Další letáky Albert

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků