![]() |
Prolistujte si tento leták obchodu Albert Supermarket platný od 15.3.2023 do 21.3.2023 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 26 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Tento leták Albert Supermarket nabízí slevy na více než 610 produktů, které určitě patří mezi zboží, co rádi a často kupujete! Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert Supermarket ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 26. Na aktuální stránce najdete akce na Hera, slazené kondenzované mléko, Orion, čokoláda, vaječný likér, kakao, mouka, nicméně Albert Supermarket v celém letáku nabízí mnoho dalších slev např. na Kinder, želé bonbóny, bonbóny, Pedro, lízátko, kiwi, brambory, salátová okurka, mandarinky, jablka. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert Supermarket, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.
Produkt | Popis |
Cena
|
---|---|---|
Dr. Oetker, kypřicí prášek |
Dr Oetker Kypřicí - prášek • 5 ks v balení
|
|
Dr. Oetker, vanilkový cukr |
Dr. Oetker Vanilkový - cukr 3 ks balení 24 g • 100 g = 82,92 Kč 19,90 Kč 0
|
|
Dr. Oetker, holandské kakao, kakao |
Dr. Oetker Holandské kakao - • 100 g 34,90 Kč 0
|
|
alkohol, La Bohéma, likér, vaječný likér |
La Bohéma - Vaječný likér • 15 • 0,51
|
|
Salko, slazené kondenzované mléko, Tatra |
Salko karamel - 397 g
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mouka se vyrábí mletím různých druhů semen a kromě té klasické pšeničné či špaldové známe ještě mnoho dalších druhů, např. žitnou, ječnou, kukuřičnou atd.
Cenu mouky v Penny ovlivňuje řada faktorů
Historie mletí mouky sahá až do období mnoha tisíc let před Kristem a jednou z prvních revolučních změn v mletí zrn zaznamenáváme u Keltů, kteří v době laténské, přibližně 5 tisíc let před narozením Ježíše Krista, začali používat rotační mlýnky. V té době bylo mletí pochopitelně velmi primitivní, ale jednu zásadní výhodu to mělo – lidé používali mouku z celého zrna a navíc vypěstovanou přirozeným způsobem na polích, která byla hnojena chlévskou mrvou a dalšími zvířecími exkrementy či rostlinným kompostem.
Tento způsob drcení a rozemílání obilí lidé začali opouštět přibližně v období počátku průmyslové revoluce v 19. století, kdy se začala vyrábět ve velkém množství mouka bílá, necelozrnná. Dnes se opět mnoho výrobců mouky navrací k původním přirozeným způsobům pěstování obilovin a jejich zpracování a trh je stále častěji obohacován tradičními celozrnnými výrobky.