Přijďte si
pro maso na ty
JAN PUNČOCHÁŘ
ŠÉFKUCHAŘ
Tip
Maso nikdy nesolíme dopředu, ale těsně před
obalováním do trojobalu. Řízky smažíme ideálně
na řepkovém oleji (2/3) a ghí – přepuštěném
másle (1/3). Vepřové maso lze smažit i na sádle.
Do tuku při smažení je možné vhodit i snítku
rozmarýnu, maso se tak krásně provoní.
-30%
Krůtí prsa
cena za 1 kg
dříve 199,90
139
90
-19%
129
90
Vepřová kýta
bez kosti v celku
cena za 1 kg
dříve 159,90
-24%
Vepřová
panenka
Vepřová pečeně
minutkové plátky
extra tenké
cena za 1 kg
dříve 249,00
Vepřové kotlety
s kostí, plátky
cena za 560 g
dříve 159,90
cena za 1 kg
dříve 189,90
-19%
129
-42%
90
Tip
109
90
100 g = 23,20 Kč
Řízek z kuřecího
masa lze před
obalováním
prošpikovat
máslem. Máslo
nakrájejte na
drobné hranolky
a dejte do mrazáku.
Do mírně
rozklepaného masa
mražené hranolky
másla špikujte,
po usmažení bude
maso šťavnatější.
Kuřecí prsní
řízky chlazené
Bramborový
salát
cena za 1 kg
dříve 174,90
s vejci, se šunkou,
vegan,
-37%
400 g
více druhů
dříve 49,90
109
90
Kotányi
Mlýnek
mořská sůl
500 g
dříve 46,90
-46%
34
100 g = 37,93 Kč
Clever
Strouhanka
750 g
-20%
39
90
100 g = 9,98 Kč
-26%
Sádlo
92 g
dříve 64,90
90
189
90
34
90
100 g = 6,98 Kč
21
90
100 g = 2,92 Kč
-22%
Citron
volný, 1 kg
Španělsko/Turecko
dříve 44,90
34
90