![]() |
Prolistujte si tento leták obchodu BILLA platný od 23.1.2023 do 19.2.2023 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 28 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Tento leták BILLA nabízí slevy na více než 378 produktů, které určitě patří mezi zboží, co rádi a často kupujete! Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě BILLA ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 28. Na aktuální stránce najdete akce na rajčata, těstoviny, kuskus, krájená rajčata, mouka, pesto, špagety, nicméně BILLA v celém letáku nabízí mnoho dalších slev např. na pizza, chléb, bageta, gnocchi, prosciutto, toustový chléb, sušenky, bonboniéra, krekry, Sfogliatine. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě BILLA, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.
Produkt | Popis |
Cena
|
---|---|---|
balzamikový ocet, Franz Josef |
Franz Josef Aceto Balsamico di Modena IGP - 250 ml 100 ml = 17,56 Kč
|
|
Pasta Zara, semolinové těstoviny, špagety, těstoviny |
Pasta Zara Semolinové těstoviny - 500 g více druhů 100 g = 6,98 Kč
|
|
Babiččina volba, mouka |
Babiččina volba Pizza mouka - 1 kg
|
|
BACCHINI, kuskus |
Bacchini Kuskus - 500 g 100 g = 6,98 Kč
|
|
krájená rajčata, loupaná rajčata, rajčata |
La Torrente Rajčata loupaná - krájená 400/260 g 100 g = 13,42 Kč
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mouka se vyrábí mletím různých druhů semen a kromě té klasické pšeničné či špaldové známe ještě mnoho dalších druhů, např. žitnou, ječnou, kukuřičnou atd.
Cenu mouky v Penny ovlivňuje řada faktorů
Historie mletí mouky sahá až do období mnoha tisíc let před Kristem a jednou z prvních revolučních změn v mletí zrn zaznamenáváme u Keltů, kteří v době laténské, přibližně 5 tisíc let před narozením Ježíše Krista, začali používat rotační mlýnky. V té době bylo mletí pochopitelně velmi primitivní, ale jednu zásadní výhodu to mělo – lidé používali mouku z celého zrna a navíc vypěstovanou přirozeným způsobem na polích, která byla hnojena chlévskou mrvou a dalšími zvířecími exkrementy či rostlinným kompostem.
Tento způsob drcení a rozemílání obilí lidé začali opouštět přibližně v období počátku průmyslové revoluce v 19. století, kdy se začala vyrábět ve velkém množství mouka bílá, necelozrnná. Dnes se opět mnoho výrobců mouky navrací k původním přirozeným způsobům pěstování obilovin a jejich zpracování a trh je stále častěji obohacován tradičními celozrnnými výrobky.