Leták BILLA - 27.3.2019 - 2.4.2019 - str. 3 - NEPLATNÝ LETÁK *

1 3 5 6 ... 21
Leták BILLA - 27.3.2019 - 2.4.2019 - Produkty v akci - dort, mrkev, karotka, květák, ananas, jablka, hrozny, borůvky, vejce, máslo, smetana, smetana ke šlehání, čokoláda, sušenky, cukr, mouka pšeničná, mouka, sůl, Kotányi, skořice, skořice mletá. Strana 3.
1 3 5 6 ... 21

Prolistujte si tento leták obchodu BILLA platný od 27.3.2019 do 2.4.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 20 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě BILLA ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 20. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě BILLA, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

* Platný v těchto prodejnách BILLA:
Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
-17% -14% Hrozny révy vinné bílé bezsemenné vanička, 1 ks, 500 g Jablko červené 29%0 90 3290 Borůvky vanička, 1 ks, 125 g Jonaprince skládané, 1 kg Česká republika dřive 27,90 dřive 39,90 dříve 34,90 100 g 6,58 Kč 100 g 23,92 Kč BILLA nase BIO -20% Ananas Panama/Ekvádor dříve 49,90 -20% 2730 90 BILLA naše BIO Mrkev 1 ks, vanička, 750 g Holandsko Květák Francie dřive 34,90 NovaPlus.cz +MLETO VE MLÝNE SE STOLETOU TRADICÍ BILLA -10% MasterChef RECEPTY Česká potravina BILLA Pšeničná mouka BILLA dřive 9,90 DILA 890 YROBENO V ČESKÉ REPUBLICE Hladrá mouka pšeni mleto ve maýne typ T 530 Dortík ze sušenkového těsta -15% BILLA Smetana ke šlehání 33% Krém z hořké čokotády a Grand Ma INGREDIENCE mou 200 g smetany 33 % tu Skořice 85 g moučkového cukru 30 g mléčné čokolády [33% k dřive 25 90 mou BILLA KOTANYI 2190 rice Karamelový Smetand 90 g karamelové čokolády (Valhrona Dulceyl POSTUP Nejdříve si připravíme těsto. Máslo a cukr utřeme, přidáme mouky, vejce, sûl ako -4% yválíme zhrub a 5 mm tlouštky a vykrajujeme libovolné tvary. Pečeme v troubě předehřáté na 165°C cca 12 minut, podle tlouštky a Dále si připravime všechny krémy. Kotány Skořice mletá 90 Krém z hořké éokolády: zavaříme smetanu, přidáme čokoládu, až se rozpustí, vmicháme astatni ingredience a dame chladit Karamelový krém: postupujeme stejně jako u krému z hořké čokolády Krém Chantilly: smetanu vyšleháme do polotuha, přidáme prosátý cukr, vanilkový extrakt a za Karamelovým krémem potřeme spodní patro sušenky, na to nastřikáme krém z hořké čokolády pomocí cukrárských sacků. m, m rém, malina, krém... a navrch postavíme druhé patro sušenky, jehož vnitřek ov jsme mohli vykrojit lještě v syrovém stavul

BILLA letáky

Leták BILLA - Novinky v BILLE

Leták BILLA.
Platný ve všech prodejnách BILLA
TOP letáky