4 hovězí hamburgery Globus
4 bulky hamburger Globus, přepůlené
4 plátky irského cheddaru
4 plátky anglické slaniny Globus
4 nakládané okurky, nakrájené na plátky
2 lžíce majonézy
2 lžičky dijonské hořčice
1 malá cibule, nakrájená na plátky
4 listy hlávkového nebo římského salátu
Burger na gril lehce přimáčkneme. Jakmile je propečený alespoň do půli (což snadno poznáme podle
jeho barvy), burger otočíme a ogrilujeme i z druhé
strany. Nezapomeneme včas přidat i opečenou slaninu. Pokud chceme mít sýr v burgeru příjemně rozteklý, položíme ho na maso hned po otočení. Do burgeru nikdy nepícháme a obracíme ho pouze kleštěmi.
Hamburgerové bulky podélně rozřízneme a na grilu
krátce opečeme.
Hovězí hamburger Globus
polotovar
100 g
16
90
90
Párty večka
40 g
100 g = 4,75
1290
50
- 24 %
- 31 %
Anglická slanina Globus
v celku
volná, balená i vakuovaná
100 g
1924 90
90
- 20 %
Trampské cigáro Globus
v přírodním střívku, jemně kořeněné
100 g
1390
Pivní rohlík
250 g
100 g = 5,16
Bageta
cibulová
400 g
100 g = 4,97
Griller Globus
v přírodním střívku
volný, balený i
vakuovaný
100 g
990
Chléb
Horal
500 g
100 g = 2,38
1116 90
90
- 29 %
Brno
1290
1218
90