Objednat si můžete i na www.globus.cz.
РОСTIVA
VÝROBA
GLOBUS
NENÍ NAD DOBRÝ ŠPEKÁČEK
Z NAŠEHO ŘEZNICTVÍ
Globus je členem
Českého svazu
5 zpracovatelů masa
Ještě než bude vhodné
počasí na opékání
špekáčku při táboráku,
zkuste tento recept.
990
ŠPEKÁČKY NA ČERNÉM PIVU
5 ks špekáčků Globus
1 ks červené cibule
1 ks světlé cibule
100 g anglické slaniny
Globus
hořčice, kečup
cca 250 ml černého piva
Špekáčky Globus
v přírodním střívku
volné, balené
i vakuované
100 g
Postup
Špekáčky podélně rozřízněte a zevnitř pomažte hořčicí.
Následně je naplňte nakrájenou cibulí, anglickou
slaninou a vyskládejte do pekáče. Na špekáčky přidejte
kečup, podlijte je černým pivem, pekáč zakryjte
alobalem a dejte péct při 180 °C na cca 15 minut.
Poté z pekáče sejměte alobal a pečte dalších 10 minut.
Upečené špekáčky podávejte s čerstvým chlebem
od našich pekařů.
BE
EPK
ŘEZNICTVÍ GLOBUS
Hovězí žebro
Globus
s kostí
v kuchyňské úpravě
Jatrová zavářka
Globus
100 g- 8,90
1 kg
Vepřový bok
bez kosti
Globus
v kuchyňské úpravě
Uzený bok
Globus
s kostí, polotovar nebo
Vepřové uzené koleno
Gtobus
s kosti
1 kg
Debrecínská
129,-
99,
79,-
1990
pečeně
Globus
volná, balená
Tvakuovaná
100 g
EPK
EPK
EPK
REZNICTVI
Hovězí maso v Řeznictví Globus
pochází výhradně z mladých býků
od vybraných tuzemských dodavatelů.
Uzená rolovaná
plec Globus
v celku i krájená, nebo
Moravská krkovička
Globus
V celku i kraená
walna balen
vaovana
Sedlácká šunka
Globus
šunka výběrová
volna, balená
ivakuovana
100
Vepřový steak
kořeněný Globus
naho marinovaný,
- rüzné druhy
z vepřové kikovice
bez kosti, poloovar
1kg
Česnekový bok
Globus
krájený
100
1590
1990
139,-
1890
EPK
PKU
REZNICTVI
REZNICTVÍ