Leták Globus - 12.5.2022 - 31.5.2022 NEPLATNÝ LETÁK - str. 3 *

thumbnail - Leták Globus - 12.5.2022 - 31.5.2022 - Produkty v akci - flank steak, hovězí maso, steak, hovězí nízká roštěná, rib eye steak, rumpsteak, alkohol, Tarapacá, víno. Strana 3.
3 / 13

* Platný v těchto prodejnách Globus

Přehled cen

Produkt Popis
Platnost
Cena
flank steak, hovězí maso, steak
Flank steak Globus z vyzrávaného českého hovězího masa - 1 kg  
239,00 Kč
hovězí maso, hovězí nízká roštěná, steak
Nízký roštěnec vyzrávaný Striploin steak - vyzrávané z českého hovězího masa 1 kg  
399,00 Kč
hovězí maso, rib eye steak, steak
Vysoký roštěnec Globus Rib Eye steak - z vyzrávaného českého hovězího masa 1 kg  
399,00 Kč
hovězí maso, rumpsteak, steak
Hovězí steakové maso Globus Rump steak - vyzrávané české hovězí maso 1 kg  
299,00 Kč
alkohol, Tarapacá, víno
Viña Tarapacá různé druhy - 0,75 l 1 l = 133,20 Chile  
99,90 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a - Čakovice Flank steak Globus z vyzrávaného českého hovězího masa 1 kg Nízký roštěnec vyzrávaný 239,- Striploin steak vyzrávané z českého hovězího masa 1 kg 399,Vysoký roštěnec Globus Rib Eye steak, z vyzrávaného českého hovězího masa 1 kg 399,- Vyzkoušejte si i doma steak jako z restaurace. Vyberte si v pultě či vakuované, dle vašich preferencí. 299,Viña Tarapaca Hovězí steakové maso Globus Rump steak vyzrávané české hovězí maso 1 kg různé druhy 0,75 l 1 l = 133,20 Chile 99,90 198,90 Bohaté aroma zralých švestek a ostružin charakterizuje toto velmi hladké ovocné víno. Víno je vhodné ke grilovanému hovězímu a vepřovému masu a k pokrmům ze zvěřiny. TIPY& TIPY &TRIKY Správný druh masa je základem úspěchu. Vybírejme tedy maso určené přímo k přípravě steaků. Mělo by být vyzrálé. RARE – Okraje jsou propečenější, ale uvnitř je maso stále červené o teplotě 50 °C, grilujeme z každé strany cca 1,5–2 minuty. MEDIUM RARE – Středně propečený steak, přesto uvnitř růžový s teplotou 55 °C, grilujeme z každé strany cca 3 minuty. MEDIUM – Maso je uvnitř stále narůžovělé, ale zbytek masa je téměř hnědý. Vnitřní teplota masa je 60 °C, grilujeme z každé strany cca 4 minuty. MEDIUM WELL - Vnitřní teplota masa je 65 °C, grilujeme z každé strany 5 minut. WELL DONE – Celkově propečený steak s vnitřní teplotou 70 °C, grilujeme z každé strany cca 5–6 minut. Naše hovězí steaky si sami bouráme z mladých českých býčků. Následně vyzráváme ve vakuu tzv. mokrou cestou. Pokud máte zvláštní přání na speciální řezy (např. hovězí steaky Tomahawk), tak se na nás s důvěrou obraťte, protože jsme jedni z mála, kteří bourají hovězí maso přímo v zázemí vedle prodejny.

Další letáky Globus

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků