Z NAŠICH PULTŮ
DODEJTE RYBÁM PERFEKTNÍ
CHUŤ DÍKY BYLINKÁM
Přestože jsou ryby zdraví prospěšné a málo kalorické,
na našem talíři se moc často neobjevují. Zkuste je
do svého jídelníčku zařadit častěji díky kombinaci s čerstvými
bylinkami. Poradíme vám, jak vybrané druhy kombinovat,
abyste si i doma zvládli připravit prvotřídní rybí specialitu.
2432 90
Treska tmavá filet
100 g
TRESKA TMAVÁ
Maso tresky je jemné, šťavnaté
a má výraznější chuť.
Můžete ji více okořenit, připravit
na pikantní způsob nebo ochutit
rozmarýnem, tymiánem
či bazalkou.
90
- 24 %
Při nákupu čerstvých ryb
bylinka v květináči ZDARMA
Platí pro útratu nad 299 Kč
u pultového prodeje.
Vztahuje se na bylinky v květináči 8 cm.
Petržel hladkolistá | Rozmarýn | Tymián | Bazalka | Kopr | Máta
Vybranou bylinku si vezměte z regálu, načtěte ji na pokladně
nebo se Scan&Go společně s nákupem a při placení vám bude její cena odečtena.
Nevztahuje se na bylinky s označením „Pro velké vaření“.
3144
90
Kreveta růžová
100 g
90
100 g
1522 90
90
Opava
- 30 %
Candát filet s kůží
100 g
90
- 28 %
Kořeněné matjesy
v oleji
3449
90
Podávejte jako předkrm,
než se ogrilují ostatní ryby,
například s kouskem pečiva
nebo zeleniny.
Křišťálové sledě
100 g
1619 90
90
- 15 %
100 g
90
- 30 %
KOŘENĚNÉ
MATJESY
V OLEJI
2736
Mořský vlk
90
pult
o
prod vý
ej
- 24 %
KŘIŠŤÁLOVÉ
SLEDĚ
Sledi jsou marinováni
ve sladkokyselém nálevu
a vlivem soli a octu je jejich
maso zbaveno kostí.
Rybí salát
v majonéze
100 g
1216 90
90
- 23 %
RYBÍ SALÁT
V MAJONÉZE
Třetinu salátu tvoří filety
sledě. Ve spojení
s majonézou, cibulí, okurkou,
mrkví a hrachem vykouzlí
jedinečnou kombinaci.