Leták Globus - 22.3.2023 - 28.3.2023 NEPLATNÝ LETÁK - str. 4 *

thumbnail - Leták Globus - 22.3.2023 - 28.3.2023 - Produkty v akci - kokosová tyčinka, Margot, Orion, Pikao, Salko, slazené kondenzované mléko, Tatra, med, alkohol, Royal, Royal Krásnobřezenský, rum, Tuzemák, Milko, polotučný tvaroh, tučný tvaroh, tvaroh, My Price, piškoty, Kunín, smetana, smetana ke šlehání. Strana 4.
4 / 33

* Platný v těchto prodejnách Globus

Přehled cen

Produkt Popis
Platnost
Cena
kokosová tyčinka, Margot, Orion
Margot - různé druhy 81 g, 100 g = 15,93 90 g, 100 g = 14,33  
12,90 Kč
Pikao, Salko, slazené kondenzované mléko, Tatra
Tatra Salko - Karamel, Pikao 397 g 100 g = 11,31  
44,90 Kč
med
Med - květový, smíšený 900 g 100 g = 16,66  
149,90 Kč
alkohol, Royal Krásnobřezenský, Royal, rum, Tuzemák
Royal - různé druhy 33−37,5 % 0,5 l 1 l = 219,80  
109,90 Kč
Milko, polotučný tvaroh, tučný tvaroh, tvaroh
Milko tvaroh - polotučný, tučný 250 g 100 g = 7,96  
19,90 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
arrow
 
VELIKONOČNÍ PEČENÍ Platí od 22. 3. do 9. 4. 2023. 1290 Margot různé druhy 81 g, 100 g = 15,93 90 g, 100 g = 14,33 4490 90 - 16 % Tatra Salko Med květový, smíšený 900 g 100 g = 16,66 Karamel, Pikao 397 g 100 g = 11,31 1929 90 Royal různé druhy 33−37,5 % 0,5 l 1 l = 219,80 90 - 33 % Milko Tvaroh 2238 90 2125 90 90 My Price Piškoty 240 g 100 g = 9,13 - 15 % polotučný, tučný 250 g 100 g = 7,96 90 - 41 % Kunín Smetana ke šlehání 31% 200 g 100 g = 11,45 Rychlá šlehačková bublanina Přísady: • 3 vejce • 200 g cukru krupice • 280 g polohrubé mouky • 1 prášek do pečiva • 1 kelímek smetany ke šlehání • 300 g mraženého ovoce • 2 lžíce hrubé mouky • kousek másla a trocha hrubé mouky na vymazání Postup: Vejce s cukrem dáme do mísy a vyšleháme do světlé husté pěny. Přisypeme mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nakonec přilijeme celý kelímek smetany. Těsto důkladně rozmícháme, aby se všechny suroviny dobře spojily. Hotové těsto nalijeme do předem vymazaného a vysypaného pekáčku nebo zapékací mísy. Mražené ovoce promícháme s trochou hrubé mouky, aby se ovoce obalilo. Potom ho rovnoměrně rozprostřeme po povrchu těsta. V troubě vyhřáté na 170 °C pečeme 40–50 minut. Po vychladnutí bublaninu nakrájíme na stejně velké kousky a před podáváním lehce poprášíme moučkovým cukrem. České Budějovice 10990 90 149 179

Další letáky Globus

Nejnovější letáky