Globus je členem
Českého svazu
zpracovatelů masa
13
90
VLASTNÍ ŘEZNICTVÍ
Škvařené sádlo
Globus
100 g
389,-
Telecí maso na řízky
Globus
v kuchyňské úpravě
1 kg
VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK PODLE RAKOUSKÝCH SOUSEDŮ
Správný vídeňský řízek je z telecího masa, obalený v klasickém trojobalu a pomalu
smažený na přepuštěném másle. Tak docílíte tu pravou chuť vídeňského řízku!
139,-
Myslivecká pánev nebo Vepřová pánev
s kari nebo Pánev z vepřové kýty
na sladkokyselo
polotovar z vepřového masa
1 kg
149,-
Vepřová roláda z boku
Globus
plněno karbanátkovou směsí
polotovar
1 kg
JAK PŘIPRAVIT NÁŠ POLOTOVAR?
Pouze vyklopíte na rozpálenou pánev bez tuku a přiléváte postupně
vodu (asi polovinu hmotnosti masové směsi). Prohříváte 5–7 minut.
Podávejte s libovolnou přílohou.
1890
Velikonoční
šunka Globus
Brno
šunka výběrová
100 g
JAK NA TO?
Roládu stačí pouze podlít vodou, vložit do trouby a upéct. A zatímco se peče,
připravit si bramborový knedlík a špenát, nebo pokud preferujete lehčí stravu,
tak brambory v jakékoliv úpravě, či bramborovou kaši.
169,-
Hovězí mleté
Globus
polotovar
1 kg