Trouby
Typy
Klasické trouby
Horkovzdušné trouby
Ideální pro ty, kteří dávají přednost troubě, která se
snadno používá, má spodní a horní ohřev a všechny
základní funkce potřebné pro vaření a pečení.
Ideální pro ty, kdo rádi vaří. Ventilátor šíří rychle
a rovnoměrně rozehřátý vzduch po celé troubě,
a tak můžete připravovat najednou více jídel,
která si zachovají svou chuť.
Horkovzdušné trouby s funkcí
samočištění/pyrolytického čištění
Horkovzdušné trouby s funkcí vaření v páře
Ideální pro ty, kdo rádi vaří, ale neradi uklízí.
Tyto trouby mají stejné funkce jako horkovzdušné
trouby, navíc jsou vybavené funkcí, která usnadňuje
jejich čištění. Pouhým stiskem tlačítka spálíte
mastnotu a zbytky jídla na popel, který snadno otřete.
18
Ideální pro ty, kdo rádi vaří zdravá jídla. Tyto trouby
mají stejné funkce jako horkovzdušné trouby,
a navíc jsou vybavené funkcí vaření v páře.
Kombinace páry a horkého vzduchu uchovává chuť
a nutriční hodnoty jídla, udržuje jej měkké a vláčné
uvnitř, zatímco na povrchu je křupavé s hnědou kůrkou.