Leták JIP - 1.5.2022 - 31.5.2022 NEPLATNÝ LETÁK - str. 62 *

thumbnail - Leták JIP - 1.5.2022 - 31.5.2022 - Produkty v akci - česnek, špenát, hrášek, petržel, špenát listový, kuřecí maso, kuřecí supreme, marinované maso, králičí maso, králičí hřbet, máslo, sádlo, vepřové sádlo, zakysaná smetana, smetana, smetana ke šlehání, mouka hladká, mouka, sůl, bulgur, pepř, kořenící přípravek, bylinky, tymián, šalvěj, olivový olej, voda, mísa, hodiny. Strana 62.
62 / 65

* Platný v těchto prodejnách JIP

Produkty v tomto letáku

 
VELKOOBCHODNÍ GASTRO AKČNÍ 25 NABÍDKA KUŘECÍ SUPREME S MÁSLOVÝM BULGUREM Suroviny (4 osoby) kuřecí supreme 1 kg 120 g máslo 82% 2 dcl panenský olivový olej 320 g bulgur hrubý 200 g mražený hrášek vyloupaný 20 g velkolistá petržel vývar nebo voda na podlévání sůl, pepř černý mletý dle chuti POSTUP SUPREME Maso očistíme, savým papírovým ubrouskem osušíme. Osolíme, opepříme po obou stranách, opatrně vetřeme. Na pánev s nepřilnavým dnem nalijeme polovinu olivového oleje, polovinu másla, rozehřejeme. Připravené maso položíme nejprve kůži na pánev, grilujeme do zlatova, poté maso otočíme, grilujeme přibližně 6minut. Supreme položíme na řost a dopékáme v troubě vyhřáté na 170°C cca 8 minut. POSTUP BULGUR Bulgur nasypeme do mísy, zalejeme studenou vodou, propláchneme. Tento postup zopakujeme dvakrát. Do hrnce nalejeme olej, rozehřejeme, nasypeme přecezený bulgur. Dozlatova orestujeme, podlijeme vývarem, osolíme, opeříme, vaříme doměkka. Dle potřeby bulgur podléváme. Nyní přisypeme hrášek, přidáme zbylé máslo, olivový olej, nahrubo nasekanou petržel a opatrně promícháme. PEČENÝ KRÁLIČÍ HŘBET NA BYLINKÁCH SE ŠPENÁTEM Suroviny (4 osoby) 1kg králičí hřbet, 80 g vepřové sádlo, 1dcl olej, 50g máslo, 480 g mražený listový špenát, 250 g cibule, 2 dcl smetana 31%, 60 g zakysaná smetana 16%, 500 ml masový vývar, 20 g velko- listá petržel, estragon, šalvěj, tymián - 5 g, mletý muškátový oříšek, sůl, pepř černý mletý dle chuti, 10 g česnek, 30 g hladká mouka. POSTUP KRÁLIČÍ MASO Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na střední kousky, dáme do velké mísy. Osolíme, opepříme, přidáme zakysanou smetanu, přisypeme nahrubo nasekané bylinky, opatrně zamícháme, Přetáhneme fresh fólii. Marinujeme v pokojové teplotě cca 3 hodiny v lednici cca 7hodin. V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme nadrobno nakrájené cibule, dozlatova orestujeme, přisypme marinované maso, orestujeme, zalijeme masovým vývarem, přiklopíme. Pomalu dusíme ve vyhřáté troubě na 140°C doměkka. Po tepelné úpravě maso vyjmeme, vzniklou šťávu zahustíme zchlad- lou světlou jíškou, dle chuti dochutíme, zjemníme smetanou, oříškem másla. POSTUP ŠPENÁT Na rozpáleném oleji zpěníme zbylou část najemno nasekanou cibuli, přidáme špenát, utřený česnek, dochutíme a 30 sekund prohřejeme. Na závěr zjemníme máslem. Nezahušťujeme moukou, pokud bude potřeba, použijeme velmi jemnou strouhanku. 62 VELKOOBCHOD MALOOBCHOD LOGISTIKA

Další letáky JIP

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků