![]() |
Prolistujte si tento leták obchodu JIP platný od 1.3.2023 do 31.3.2023 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 44 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Tento leták JIP nabízí slevy na více než 886 produktů, které určitě patří mezi zboží, co rádi a často kupujete! Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě JIP ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 44. Na aktuální stránce najdete akce na Lay’s, zrnková káva, mletá káva, Tchibo, chléb, bageta, brambůrky, nicméně JIP v celém letáku nabízí mnoho dalších slev např. na cibule, rýže, slunečnicový olej, kaše, kapary, piškoty, čokoláda, croissant, máslové sušenky, oplatky. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě JIP, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.
Než se káva dostane do vašeho šálku, projde několika náročnými fázemi úprav. Proto bychom měli vědět, jak správně připravit dobrý šálek kávy. Podle průzkumů je jednou z nejoblíbenějších značek mezi všemi druhy kávy Jihlavanka. Zrna pro její výrobu pocházejí z různých částí světa. Je to především z toho důvodu, aby se zachovala kvalita chuti i aromatické stránky této kávy. Tato káva vzniká složením ze dvou základních druhů. Jedná se o Robustu a Arabicu.
Robusta zvolená pro Jihlavanku většinou pochází z Vietnamu a Arabica se dováží převážně z Brazílie. Kávová zrna procházejí náročnou úpravou, jejímž základem je pražení horkým vzduchem při teplotě, která dosahuje 200 až 240 °C. V této horké vzdušné lázni setrvají zrna kolem dvou až tří minut. Technologie pražičky je velice promyšlená a propracovaná. Horký vzduch pomáhá zrnům v cirkulaci a tím pádem projde pražením každé jednotlivé kávové zrno. Horký vzduch se pro pražení osvědčil především proto, že tím káva dostane svou specifický a žádaný kyselý i hořký nádech. Pro zachování kvality chuti i aroma Jihlavanky je nutné po pražení zrna rychlým způsobem zchladit. Tajemství vyvážené chuti kávy Jihlavanka tkví také v tom, že se jednotlivé odrůdy praží zvlášť a poté se smíchají do konečné podoby.