Leták Lidl - 6.4.2021 - 11.4.2021 NEPLATNÝ LETÁK - str. 5 *

thumbnail - Leták Lidl - 6.4.2021 - 11.4.2021 - Produkty v akci - brambory, cibule, česnek, brokolice, hovězí nízká roštěná, hovězí maso, Pilos, holandská omáčka, olivový olej, mísa, pekáč, zapékací mísa, teploměr. Strana 5.
5 / 65

* Platný v těchto prodejnách Lidl

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
PEČENÝ ROASTBEEE S GRATINOVANÝMI BRAMBORY A RESTOVANOU ZELENINOU OD ÚTERÝ 6. DUBNA DO NEDĚLE 1. DUBNA SUPER CENA! cena za 100 g 36.90 NÍZKÝ ROŠTĚNEC NA ROASTBEEF chlazený, z mladého býka, vakuově baleno SUROVINY POSTUP 1 kg hovězího nízkého roštěnce Maso z obou stran ochutíme solí, pepřem, tymiánem, rozmarýnem a svážeme provázkem. na roastbeef ŘEZNÍKOVA ČERSTVÁ V pánvi a olivovém oleji maso ze všech stran zprudka opečeme. Přendáme na pekáč, zapíchneme do něj teploměr a pečeme v troubě rozehřáté na 130 °C, dokud nedosáhneme vnitřní teploty masa 30 °C, poté v troubě Tozehřáté na 90 °C, dokud nedosáhneme vnitřní teploty masa 50 °C a nakonec v troubě rozehřáté na 70 °C, PORCE keramický mlýnek s mořskou solí KANIA keramický mlýnek s pepřem KANIA dokud nedosáhneme vnitřní teploty masa 58 °C. Nakonec necháme odpočinout ve stále teplé troubě asi hodinu. 2 lžíce čerstvého Tozmarýnu TIP: Při každé změně teploty troubě pomůžeme krátkým 4 lžíce čerstvého vyvětráním horkého vzduchu. tymiánu Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce vlijeme smetanu, osolíme, přidáme dvě lžíce nasekaného tymiánu a prolisovaný česnek, promícháme a necháme trochu zredukovat. Do vroucí smetany vložíme brambory bio extra panenský olivový olej PRIMADONNA 250 ml čerstvé a několik minut vaříme do zhoustnutí. Přendáme smetany Pilos (33 % tuku) do zapékací mísy a pečeme v troubě předehřáté na 160 °C 35 - 40 minut. 4 stroužky česneku V pánvi s rozehřátým olivovým olejem orestujeme syrovou cuketu nakrájenou na větší kousky, červenou cibuli na proužky, osolíme a opepříme. Po chvilce přidáme kousky mrkve, květáku a brokolice, které jsme předem 1 kg brambor 100 g cukety lehce zblanšírovali. 50 g červené cibule TIP: Jak blanšírovat zeleninu se dozvíte v triku Kulinářské 50 g mrkve akademie Lidlu. 100 g květáku Podáváme maso nakrájené na plátky s restovanou 100 g brokolice zeleninou, gratinovanými brambory a ideálně i holandskou 1 hrst čerstvé bazalky omáčkou. TENTO RECEPT TIP: Jak připravit domácí holandskou omáčku se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu. Roman Paulus A MNOHO DALŠÍCH LIDL NAJDETE NA kuchyne lidlu.cz holandská omáčka k podávání

Další letáky Lidl

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků