Leták Lidl - 20.12.2021 - 24.12.2021 NEPLATNÝ LETÁK - str. 48 *

thumbnail - Leták Lidl - 20.12.2021 - 24.12.2021 - Produkty v akci - pečivo, chléb, slané pečivo, cibule, česnek, mrkev, paprika, petržel, pórek, krevety, kapr, hotové jídlo, máslo, krájená rajčata, tymián, olivový olej, olej, talíř, lžička, hodiny. Strana 48.
48 / 57

* Platný v těchto prodejnách Lidl

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
RYBÍ POLÉVKA S PEČENÝM KAPREM vil OD ÚTERÝ 21. PROSINCE DO PÁTKU 24. PROSINCE SUPER CENA! cena za 100 g 1690 KAPR PŮLENÝ z českých rybníků, chlažený, bateny SUROVINY POSTUP KAPŘÍ VÝVAR KAPŘÍ VÝVAR 1 půlka kapra (asi 800 g) Půlku kapra očistíme, přípravíme porce a z kostí a odřezků si založíme vývar. (kosti na vývar, maso na jídlo) 1l vody 1 mrkev Do studené vody vložíme rybí odřezky, zeleninu a divoké koření a pomalým varem vaříme asi 1,5 hodiny. Následně scedíme, uvařené maso z kostí obereme a poté ho vložíme do hotové polévky. 2 cibule 100 g celeru 50 g pórku KAPŘÍ POLÉVKA 10 kuliček nového koření Kania Do hrnce dáme 30 ml olivového oleje, nadrobno nakrájené 4 stroužky česneku, měsíčky cibule, bobkové listy, mrkev nakrájenou na kousky a nudličky fenyklu. Osolíme, lehce opepříme a zarestujeme 3-5 minut. Přidáme kousky řapíkatého celeru, sekaná rajčata a mletou papriku. Zalijeme vývarem a vaříme asi 10 minut. 25 kuliček černého pepře Kania 5 bobkových listů Kania POLÉVKA bio extra panenský olivový olej Primadonna Kapra nakrájíme proti kostem na porce, osolíme, opepříme a v pánvi s rozehřátým olivovým olejem opečeme na kůži do křupava a následně výrazně kratší dobu i na straně masa. Když otáčíme přidáme několik větviček tymiánu a 6 stroužků rozmáčklého česneku. 10 stroužků česneku 100 g cibule 2 bobkové listy Kania 100 g mrkve 100 g fenyklu keramický mlýnek s mořskou solí Do polévky přidáme 1 lžíci sekané listové petržele, krevety a pórek. Kania keramický mlýneks pepřem SERVÍROVÁNÍ Kania Polévku nandáme do hlubokého talíře, na zeleninu položíme porci kapra a 1-2 stroužky opečeného česneku (z výpeku z kapra), dokončíme krutonky a několika lístky čerstvé listové petržele. 50 g řapíkatého celeru 100 g sekaných rajčat Freshona 1 lžička uzené mleté papriky čerstvý tymián 50 g bílé části pórku 16 chlazených vařených loupaných krevet 1 lžíce sekané listové petržele Jak připravit chlebové krutonky? Romand auluo Ideálně den starý chléb nakrájíme na kostky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme česnek dle chuti, pečivo, osolíme, opepříme a opečeme dozlatova. Ke konci opékání přidáme nasekanou listovou petržel. TENTO RECEPT A MNOHO DALŠÍCH LIDL NAJDETE NA kuchyne lidlu.cz + na ozdobu chlebové krutonky

Další letáky Lidl

Nejnovější letáky