Tipy na gril
Flank steak
Pod tímto názvem se skrývá český „pupek“ – dlouhý plochý
libový plátek masa ze spodních břišních svalů. Flap steak je
steakový řez pocházející přímo ze spodního roštěnce.
Řeže se ze šikmého břišního svalu a hodí se na gril, ale také
na přípravu masových rolád a fajitas.
KONEČNĚ
MASO Z GRILU
NAŠE TIPY!
FLANK A FLAP STEAK
Nastal čas zaostřit na kvalitní vyzrálé maso
z hovězího pupku. Zapojte ho do svého jídelníčku
a zjistěte, proč jsou tyto řezy ve světě tak populární.
Už za 14 dní se o něm
dozvíte vše.
FLANK STEAK
FLANK STEAK
•
•
•
•
ZAJÍMÁ VÁS
STRIPLOIN STEAK?
Nejlepší Flank a Flap steaky poznáte
podle jasně červené barvy. Steaky se
nejčastěji připravují na rozpáleném
grilu v celku a poté se krájejí na plátky.
Skvěle chutnají i smažené, pečené
nebo dušené. S klasickou úpravou
nikdy neuděláte chybu – steaky si
vystačí jen se solí a pepřem. Pokud si
potrpíte na marinády, doporučujeme
vyzkoušet medovou či BBQ marinádu.
ČERSTVÉ
původ: Irsko
vakuově baleno
bal.: cca 2 kg
cena za 1 kg
ºC
CHLAZENÉ
•
•
•
•
původ: Česká republika
vakuově baleno
bal.: cca 0,5 kg
cena za 1 kg
Č
CH
329,00
ČERSTVÉ
378,35 *
ºC
CHLAZENÉ
ČE
FLANK STEAK
•
•
•
•
259,00
297,85 *
4
NAŠE ZNAČKA METRO CHEF
Vám přináší širokou nabídku potravin vysoké
kvality a splňuje přísnou normu IFS.
FLANK STEAK
GRAIN-FED
původ: Argentina
vakuově baleno
bal.: cca 0,8 kg
cena za 1 kg
429,00
•
•
•
•
ČERSTVÉ
493,35 *
CHL
původ: Uruguay
vakuově baleno
bal.: 1,2 kg
cena za 1 kg
449,00
ČERSTVÉ
516,35 *
ºC
ºC
CHLAZENÉ
CHLAZENÉ
*c
Naše značky pro Vaše podnikání
cS2109_01-22.indd 4
31.03.2021 10:14