Leták Orion - NEPLATNÝ LETÁK - str. 27 *

thumbnail - Leták Orion - Produkty v akci - elektrický mlýnek na koření, mlýnek na koření, nůž, prkénko, obracečka. Strana 27.
27 / 101

* Platný ve všech prodejnách Orion

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
Příprava G R I L O VÁ N Í Očištěné maso krájíme tzv. přes vlákno na stejně velké a dostatečně silné porce – ideálně 2–3 cm. Hovězí maso nemusíte před grilováním nakládat. Maso namasírujte rukou nebo zjemněte pomocí tenderizéru – rozhodně ho nenaklepávejte. Potřete ho malým množstvím oleje. Použijte jen hrubozrn- nou sůl a oblíbené čerstvé bylinky – tymián, oregano, rozmarýn – ale až při fázi “dopékání” nebo ještě lépe v době “odpočinku”. Pokud marinujete, tak alespoň den předem a marinádu před umístěním na gril z masa otřete, aby se na povrchu masa při vysoké teplotě nepřipalovala. Krájecí prkénko N OV I N K A! dřevo akácie, 36x24 cm 126813 Elektrický mlýnek na koření kov, plast, v. 22,2 cm 130225 369,- 249,• mix dekorů Obracečka /kleště kov, silikon d. 35 cm 143902 189,Maso při obracení na grilu nikdy nepropichujte, používejte kleště. Tenderizér na maso nerez, plast 141419 Nůž MOTION CHEF nerezová ocel, plast d. čepele 20 cm 831130 249,N OV I N K A! 239,- Jak propečený? Ne každý má rád steaky krvavé, ale zcela propečený steak bývá tuhý a bez šťávy. Steaky s vyšším obsahem tuku potřebují vyšší teploty pro zkřehnutí masa. Doba a stupně se liší podle druhu i velikosti masa. Teplota uvnitř masa při jeho tepelné přípravě by neměla překročit 70 °C, aby se nevysušovalo. Pak by z něj byla tvrdá podrážka bez šťávy. RARE velmi jemně propečený steak, propečený okraj, uvnitř dočervena – 45-55 °C JARO - LÉTO 202 2 MEDIUM propečený, téměř celý hnědý, ale střed stále zůstává šťavnatý, růžový – 60-65 °C Bude se vám tedy určitě hodit. Teploměr na grilování 152826 149,- WELL DONE zcela propečený, ztrácí šťavnatost - 70 °C 27

Další letáky Orion

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků