G R I L O VÁ N Í
Cibulové chutney
500 g červené cibule
150 g hnědého cukru
2 lžíce balzamiko octa
30 ml červeného vinného octa
50 ml červeného vína
olej
brusinky
chilli papričku
sůl a pepř
Oloupanou a nakrájenou cibuli společně s jemně
nasekanou chilli papričkou orestujeme na oleji.
Podlijeme červeným vínem, přidáme balzamikový
i vinný ocet, cukr, brusinky (pokud sušené, dopředu je namočíme do červeného vína), osolíme, opepříme a zvolna dusíme do zhoustnutí. Pokud chutney hned nespotřebujete, můžete jej uložit do sklenic
do lednice. Hodí se nejen ke steakům, ale také
k pečenému masu, k toastům, k sýrům.
Dóza patent BELA
sklo, drát, silikon, 0,22 l
126418
54,-
Stylově naservírovat hostům skvělé steaky můžete
na pořádném prkně nebo litinové servírovací pánvičce.
Pánev s prkénkem
Prkénko MANGO XXL
litina, dřevo, pr. 22 cm
112904
mangové dřevo, 100x28 cm
126837
379,-
999,N OV I N K A!
Steakové příbory Nůž 6 ks Vidlička 6 ks
nerez, dřevo
JARO - LÉTO 202 2
831102
140690
169,-
199,29