Kuřecí maso
Stehenní i prsní steaky z kuřecího masa jsou velmi oblíbené
a rozšířené. Je to rychlá a netučná pochoutka. Chuť jí dodají různé druhy čerstvých bylinek, domácí čerstvé pesto nebo marináda. K přípravě na grilu můžete využít grilovací desky nebo plechy
a rovnou připravit také nějakou přílohu. Kromě steaků máte možnost doplnit maso zeleninou a vytvořit skvělé špízy. Nebo přidejte
slaninu a zamotejte proužky kuřecího masa do šneků a nabodněte
na delší jehly. Je to pak příjemná změna oproti klasickým kuřecím
steakům.
G R I L O VÁ N Í
Grilovací náčiní
sada 8 ks + pouzdro
nerez
141830
499,-
Grilovací plech
nerez, děrovaný/plný
40x26x1,5 cm
127014
339,-
Dóza s víkem
a těsněním
plast, pevné klipy
127166 1,4 l
109,-
127167 2,6 l
159,-
N OV I N K A!
Grilovací deska GRANDE
vynikající nepř. povrch PFLUON GRANIT
42x27x5,5 cm
112940
799,-
34
Pro naložení masa do
marinád můžete využít dózy různé velikosti. Pro přepravu pak
oceníte jejich pevné
uzavírání na klipy.
ORION MAGAZÍN