Černé bulk
y na hamb
500 g hlad
ké mouky
130 ml vla
žného mlék
a
30 g krupic
ového cukru
10 g sušenéh
o droždí
3 vejce
100 g másl
a
G R I L O VÁ N Í
urger y
1 lžičku soli
vajíčko a se
zam na potř
ení a posyp
bar vivo:
ání
Buď přírod
ní varianta
- aktivní uh
sépiový ink
lí
oust nebo p
otravinářsk nebo
é bar vivo.
Připravte si
kla
míchejte dro sické kynuté těsto. V m
isce rozždí, cukr a
teplé mléko
utěrkou a n
, přikr yjte
echte vykyn
out.
V zaděláva
cí míse sm
íchejte mou
vejce, sůl a
ku,
onu magick
ou složku, kt máslo,
ví těsto do
erá zbarčerna – sép
iový inkoust
mléko a na
. Přidejte
kynutý kvá
sek a vypra
ké těsto. Kd
cujte
o máte elek
tr ický robot, hladk uhnětení
využijte
jeho služeb
a máte to be
Misku překr
z práce.
yjte čistou
utěrkou neb
vinovou fó
o potralií a nechte
na teplém
nout dokud
místě kytěsto nezdv
ojná
Z těsta vypra
cujte bochán sobí svůj objem.
ky – hladké
kuličky
o velikosti cca
100 -120 g. P
řesuňte je na
vyložený peči
plech
cím papírem
nebo využijte
GRANDE s
formu
nepřilnavým
povrchem a
znovu přikry
nechte
té utěrkou na
kynout – opět
aby byly dvoj
tak,
násobně velk
é – zabere to
dinku. Mysle
cca hote na to, abys
te nechali mez
notlivými boch
i jedánky dostatek
místa a kynu
se vám nesp
tím
ojily. Už je je
n potřete rozš
ným vajíčkem
lehaa posypte seza
movými semín
Pečte je ve vy
ky.
hřáté troubě
na 200 °C př
10 – 12 minut
ibližně
.
Forma GRANDE
120067
199,-
Pivní sklenice
0,5 l
125534
Podtácek MANGO
Servírovací prkénko
MANGO
50x22 cm
126836
75,-
pr. 10 cm
710822
39,N OV I N K A!
399,-
N OV I N K A!
JARO - LÉTO 202 2
43