![]() |
Prolistujte si tento leták obchodu PEAL platný od - do - a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 260 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Tento leták PEAL nabízí slevy na více než 1530 produktů, které určitě patří mezi zboží, co rádi a často kupujete! Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě PEAL ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 260. Na aktuální stránce najdete akce na Tchibo, Espresso, Jihlavanka, čaj, instantní káva, voda, Gold Selection, nicméně PEAL v celém letáku nabízí mnoho dalších slev např. na Dolce Gusto, Espresso, Nescafé, čaj, instantní káva, mletá káva, Jacobs Krönung, Jacobs, Jacobs Velvet, Pickwick. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě PEAL, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.
Než se káva dostane do vašeho šálku, projde několika náročnými fázemi úprav. Proto bychom měli vědět, jak správně připravit dobrý šálek kávy. Podle průzkumů je jednou z nejoblíbenějších značek mezi všemi druhy kávy Jihlavanka. Zrna pro její výrobu pocházejí z různých částí světa. Je to především z toho důvodu, aby se zachovala kvalita chuti i aromatické stránky této kávy. Tato káva vzniká složením ze dvou základních druhů. Jedná se o Robustu a Arabicu.
Robusta zvolená pro Jihlavanku většinou pochází z Vietnamu a Arabica se dováží převážně z Brazílie. Kávová zrna procházejí náročnou úpravou, jejímž základem je pražení horkým vzduchem při teplotě, která dosahuje 200 až 240 °C. V této horké vzdušné lázni setrvají zrna kolem dvou až tří minut. Technologie pražičky je velice promyšlená a propracovaná. Horký vzduch pomáhá zrnům v cirkulaci a tím pádem projde pražením každé jednotlivé kávové zrno. Horký vzduch se pro pražení osvědčil především proto, že tím káva dostane svou specifický a žádaný kyselý i hořký nádech. Pro zachování kvality chuti i aroma Jihlavanky je nutné po pražení zrna rychlým způsobem zchladit. Tajemství vyvážené chuti kávy Jihlavanka tkví také v tom, že se jednotlivé odrůdy praží zvlášť a poté se smíchají do konečné podoby.