Leták TESCO - 1.3.2021 - 31.5.2021 NEPLATNÝ LETÁK - str. 18 *

thumbnail - Leták TESCO - 1.3.2021 - 31.5.2021 - Produkty v akci - cibule, fazolové lusky, vepřová panenka, králičí maso, králík, prosciutto, Pecorino, sýr, vejce, máslo, smetana, listové těsto, kari, fenykl, dresink, olivový olej, alkohol, víno, polévková lžíce, alobal. Strana 18.
18 / 113

* Platný v těchto prodejnách TESCO

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
KUCHYNĚ (ROLÁDA Z KRÁLIČÍHO MASA S PEČENÝMI ZELENÝMI FAZOLKAMI A KOPREM •1 čajová Ižička sušeného estragonu •1 citron odstranime alobal, podlijeme maso suchým bílým vinem a dále pečeme asi 20 minut. 1. Cibuli a špenát nakrájime. Na pánvi si rozehřejeme olej, vložime cibuli se špenátem a přidáme koření spolu s vlašskými ořechy. Zalijeme smetanou a vařime 5 minut. Počkáme, dokud 5. Příprava fazolek: Zelené fazolové lusky vaříme ve vodě asi 8 minut, O Doba přípravy: 1 hod. a 40 min. It Počet porci: 3 •1 Tesco králik bez hlavy • 2 oloupané stroužky česneku • 1 polévková lžice oregana • 1 polévková Ižíce rozmarýnu •8 plátků slaniny • 250 ml bilého suchého vina • ½ čajové Ižičky pepře • ½ čajové Ižičky soli potom je přendáme do žáruvzdorné nádoby a promicháme s kořením a olejem. Nakonec je asi na 15 minut vložime do trouby předehřáté na 190 °C. Podáváme posypané koprem. 6. Citronový dresink připravíme tak, že v misce smicháme citronovou štávu, koření, najemno nakrájený česnek, smetana neprojde varem, a potom necháme takto připravenou směs vychladnout. 2. Listové těsto rozložíme na pečici pa- pir, položime na něj plátky prosciutta a potřeme připravenou směsí. Navrch dáme maso, potřeme rozšlehaným vejcem s vodou a zakryjeme listovým těstem. Vršek těsta znovu potřeme olivový olej a med. 7. Roládu podáváme s pečenými zelenými fazolkami a citronovým dre- NÁPLŇ: •1 fenykl • 280 g artyčoků v olivovém oleji • % čajové lžičky soli • 1 cibule •1 polévková Ižíice oleje • 50 g ovčiho sýra pecorino • 125 ml vody sinkem. rozšlehaným vejcem s vodou. 3. Troubu si předehřejeme na 200 °C (nastavime horní a spodni ohřev) a maso pečeme 30 až 40 minut, do- kud se těsto neupeče dozlatova. 4. Připravime si omáčku. Na malé Odhadovaná výživová hodnota na 1 porci: Energetick Bkoviny hodnota Tuky Socharidy PEČENÉ ZELENÉ FAZOLKY: • 250 g zelených fazolek • ½ čajové Ižičky hrubozrnné soli • 1 čajová Ižička kari • 1 čajová Ižička bylinkového koření • 2 polévkové lžice olivového oleje • hrst kopru 699 kcal 49g 37g | 22g pánvi necháme rozpustit máslo. Při- dáme nakrájený česnek a obě šalotky. >VEPŘOVÁ PANENKA SE ŠPENÁTEM, ZABALENÁ V PROSCIUTTO ŠUNCE AV LISTOVÉM TĚSTĚ PODÁVANÁ S OMÁČKOU Z ČEVENÉHO VÍNA Restujeme asi 3 minuty, potom zeleninu ochutime estragonem, solí a bilým pepřem, DRESINK: 5. Zvýšime teplotu, přidáme vino, •1 citron • 1 stroužek česneku •1 polévková Ižíce olivového oleje 1 polévková Ižíce medu • ½ čajové Ižičky soli • % čajové Ižičky pepře • ½ čajové žičky sušeného tymiánu smetanu a citronovou štávu, Necháme projit varem a mícháme asi 1 minutu, 6. Stáhneme z plotny, přidáme čerst- vou petrželovou nat a podáváme jako O Doba přípravy: 1 hod. a 10 min. TIf Počet porcí: 3 přílohu k masu. 7. Servirujeme s vařenou zeleninou (například s pórkem a hráškem nebo mrkvi). 1. Připravime si náplň. Cibuli a fenykl nakrájíme na drobné kousky. Osmaži- me na oleji, dokud nezrůžovi. Přidáme trochu vody a dusíme asi 5 minut. Ná- sledně směs přimicháme k na čtvrtky nakrájeným artyčokům a nastrouha- nému ovčímu sýru pecorino. 2. Králika vykostime. Důkladně ho umyjeme a osušime, ochutime soli, pepřem, sušenými bylinkami a na kostky nakrájeným česnekem. Maso naplníme hotovou směsí, kterou jsme si přichystali podle bodu 1. 3. Maso zavineme spolu s plátky slaniny. Vše přikryjeme alobalem. 4. Vložíme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme 45 minut. Potom • 450 g Tesco vepřové panenky •1 cibule • 2 hrsti baby špenátu • ½ čajové Ižičky soli • ½ čajové Ižičky pepře • 1 čajová žička sušeného tymiánu • 3 polévkové lžíce vlašských ořechů • 100 ml smetany na vaření •1 balení listového těsta • 5 plátků prosciutta •1 vejce • 3 polévkové lžice vody • 2 polévkové Ižice oleje Odhadovaná výživová hodnota na 1 porci: Energeticko Bikoviny Tuky Sacharidy hodnota 1416 kcal 74g 93g| 63g OMÁČKA: • 1125 ml červeného suchého vina • 250 ml smetany na vaření • hrst petrželové natě • ½ čajové lžičky soli • ½ čajové Ižičky bilého pepře • 3 polévkové Ižice másla • 2 oloupané stroužky česneku • 2 šalotky 18

Další letáky TESCO

Nejnovější letáky