Leták TESCO - 1.3.2021 - 31.5.2021 NEPLATNÝ LETÁK - str. 21 *

thumbnail - Leták TESCO - 1.3.2021 - 31.5.2021 - Produkty v akci - brambory, ředkvičky, květák, špenát, cibulky, chřest, pórek, křen, špenát listový, jehněčí maso, jehněčí plec, losos, máslo, sůl, rozmarýn, tymián, olivový olej, olej, alkohol, bílé víno, červené víno, víno, pánev, miska. Strana 21.
21 / 113

* Platný v těchto prodejnách TESCO

Zobrazit další

Produkty v tomto letáku

 
KUCHYNĚ (POŠÍROVANÝ FILET Z LOSOSA S ŘEDKVIČKOU, PODÁVANÝ S KŘENOVOU OMÁČKOU A KVĚTÁKOVÝM PYRÉ 3. Filet z lososa rozkrájime na čtyři kusy. Do hluboké pánve nalijeme vývar, bilé víno, citronovou štávu, přidáme 1 polévkovou Ižici olivového oleje, sůl, pepř, červené vino a worcesterskou omáčku. Touto směsí důkladně potře- větvičky rozmarýnu a bobkové listy. Necháme projit varem, vložime filety z lososa, přiklopime pokličkou a necháme vařit na mírném plameni čtyři minuty. 4. Mezitim v misce smicháme ředkvič- ku, baby špenát, olivový olej, ochutime solí a bilým pepřem. 5. Lososa položime do salátové misky a ozdobime špenátem. Podáváme s křenovou omáčkou a květákovým pyré. me jehněci, které necháme převázané šňůrkou. 2. Do žáruvzdorné nádoby vložime brambory překrájené na půlky. Polijeme je olivovým olejem, osolime a do středu vložime maso. 3. Pečeme asi 1 hodinu v troubě předehřáté na 190 °C. Před podávánim necháme maso vychladnout. Serviru- jeme s pečeným chřestem. 4. Chřest oloupeme a blanšírujeme ve vrouci vodě zhruba 3 minuty. Následně ho přendáme do studené vody. 5. Na pánvi necháme rozpálit olej, přidáme nadrobno nasekanou jarn ODoba přípravy: 60 min. TIY Počet porcí: 2 • 400 g Tesco filetu z lososa (syrový, neuzený) • 10 ředkviček •3 polévkové Ižice olivového oleje • hrst baby špenátu • 125 ml suchého bilého vina • 250 ml zeleninového vývaru • šťáva z poloviny citronu • 2 větvičky rozmarýnu •2 bobkové listy ½ čajové lžičky soli • ½ čajové Ižičky bilého pepře Odhadovaná výživová hodnota na 1 porci: Socharidy cibulku, chřest a máslo. Osolime a ochutime bilým pepřem, Smažime několik minut dorůžova, Podáváme s opraženými oříšky. Tuky hodnota Bilkoviny 904 kcal 65g 55g 23g KŘENOVÁ OMÁČKA: •1 pórek • ½ čajové lžičky soli • ½ čajové Ižičky černého pepře • 200 g řeckého jogurtu • 1 polévková Ižice strouhaného křenu • štáva z poloviny citronu Odhadovaná výživová hodnota na 1 porci: VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ PLEC S CHŘESTEM A PEČENÝMI BRAMBORY Energeticka Bikoviny Tuky Sacharidy hodnoto 726 kcal 49g 42g| 17g KVĚTÁKOVÉ PYRÉ: O Doba přípravy: 1 hod. a 20 min. TIl Počet porci: 4 • 400 g květáku • ½ čajové Ižičky soli • % čajové Ižičky bilého pepře • 3 oloupané stroužky česneku 2 polévkové Ižice olivového oleje •1 polévková Ižíce tymiánu • 125 ml 18% smetany • 1,5 kg Tesco Finest jehněcího plecka •0,5 kg brambor • 4 očistěné stroužky česneku • 100 ml červeného vina • 3 polévkové lžíce worcesterské omáčky • 3 větvičky rozmarýnu • malá hrst tymiánu • 3 polévkové Ižice olivového oleje • ½ čajové Ižičky soli • ½ čajové Ižičky pepře NA OZDOBU: • hrst petrželové natě • 1 čajová ižička olivového oleje 1. Květák nakrájime na kousky, vložime do vroucí vody a vařime, dokud ne- změkne. Potom ho scedime, necháme vychladnout a dáme do mixéru se zbývajicími ingrediencemi na pyré. Servirujeme posypané petrželovou natí a pokropené kapkami olivového oleje. 2. Nachystáme si suroviny na křeno- vou omáčku. V malé misce smícháme křen, na měsičky nakrájený pórek, cit- ronovou štávVu, koření a 200 g feckého PEČENÝ CHŘEST: • 10 ks čerstvého chřestu • ½ čajové Ižičky soli • ½ čajové Ižičky bílého pepře • 50 g liskových oříšků • 50 g piniových oříšků • 1 polévková Ižíce olivového oleje • 1 polévková Ižíce másla • 2 jarní cibulky 1. V malé misce smicháme nadrobno jogurtu. Micháme dvě minuty. nakrájený česnek, rozmarýn, tymián, 21

Další letáky TESCO

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků