KUCHYNĚ
SALÁT S ČERSTVÝMI
BYLINKAMI, ČIROKEM,
ČERVENOU CIBULÍ
1. Čirok propláchneme pod tekouci
vodou a vložime do hrnce. Přidá-
A DRESINKEM
me vodu a sůl. Když se začne vařit,
ODoba přípravy: 1 hod. 10 min.
fIl Počet porcí: 2
stáhneme plamen, přiklopime čirok
pokličkou a vaříme 50-60 minut, do-
kud nezměkne.
2. Mezitim si připravime dresink. Smichá-
• 100 g neuvařeného čiroku
• 375 ml vody • ½ čajové Ižičky soli
• ½ čajové Ižičky červené papriky
• ½ žluté papriky 1červená cibule
•1 salátová okurka • 100 g zeleného
salátu • 10 listků čerstvé máty
•1 polévková Ižíce čerstvého koriandru
•½ čajová Ižička soli
me ocet, citronovou štávu, med, hořčici
sůl a pepř. Za stálého michání přilijeme
olivový olej a pokračujeme v mícháni,
aby se všechny suroviny spojily.
3. Papriky, okurku a salát umyjeme
a nakrájime na malé kousky. Cibuli
očistime a pokrájime na tenké plátky.
Všechnu zeleninu smícháme, přisype-
DRESINK:
•1 polévková Ižíce vinného octa
•1 polévková Ižíce olivového oleje
1 polévková Ižice citronové štávy
•1 čajová ižička medu
• ½ čajové Ižičky hořčice
• sůl a pepř
me do ní nasekaný koriandr a čerstvou
mátu. Nakonec přidáme uvařený čirok.
Před podáváním směs promícháme,
rozdělime do misek a přelijeme připra-
veným dresinkem.
Odhadovaná výživová hodnota na 1 porci:
hodnoto Blkoviny
Tuky Sacharidy
318 kcal 9g
7g
54g
REKLAMA
Sung
Sea
OMEGA 3
HIGH
health & taste
Sung
TUNA PIECES
UNFLOWER OL
Sea. GET
Obsahuje
tmavé
maso tuňáka
s vysokým
obsahem Omega-3
mastných kyselin
health & taste
OMEGA 3
HIGH
ww or,
Dark tuna meat
Sung
Sea DARK&LG
with high OMEGA-3
N TUNA YELOWEIN c o
E TUNAKUTOPLOUTVYOUSO
E TUNIAK TOPLUTVY r
TUNAI GELTONUODEGIAI
O TUNZIVIS DZELTE Talehel
KULDUAM TUUNT
health & taste
185ge
O TON ALRACORAE l car r