![]() |
Prolistujte si tento leták obchodu TESCO supermarket platný od 15.3.2023 do 21.3.2023 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 10 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Tento leták TESCO supermarket nabízí slevy na více než 217 produktů, které určitě patří mezi zboží, co rádi a často kupujete! Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě TESCO supermarket ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 10. Na aktuální stránce najdete akce na vejce, slazené kondenzované mléko, listové těsto, mouka, kokos, Dr. Oetker, rozinky, nicméně TESCO supermarket v celém letáku nabízí mnoho dalších slev např. na olej, šunka, máslo, Persil, Madeta, kešu, Häagen-Dazs, zmrzlina, klobása, moravské uzené. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě TESCO supermarket, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.
Produkt | Popis |
Cena
|
---|---|---|
Babiččina volba, mouka |
Babiččina volba Clubcard cena Mouka - 1 kg vybrané druhy. Cena s Clubcard
|
|
Dr. Oetker, skořicový cukr |
Dr. Oetker Skořicový cukr - 20 g ( 100 g = 34.50 Kč Clubcard cena s Clubcard : ( 100 g = 24,50 Kč ). Cena s Clubcard
|
|
Dr. Oetker, marcipán |
Dr. Oetker Marcipán - 150 g ( 100 g = 57,93 Kč ) s Clubcard : ( 100 g = 46,60 Kč ). Cena s Clubcard
|
|
Brick, listové těsto |
Brick Listové těsto - 275 g ( 100 g = 14,51 Kč ) s Clubcard : ( 100 g = 11,60 Kč ). Cena s Clubcard
|
|
vejce z podestýlky, vejce |
Čerstvá vejce z Kunína vel M. - 10 ks ( 1 ks = 6,69 Kč ) s Clubcard : ( 1 ks = 5,49 Kč ). vejce z podestýlky, Cena s Clubcard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mouka se vyrábí mletím různých druhů semen a kromě té klasické pšeničné či špaldové známe ještě mnoho dalších druhů, např. žitnou, ječnou, kukuřičnou atd.
Cenu mouky v Penny ovlivňuje řada faktorů
Historie mletí mouky sahá až do období mnoha tisíc let před Kristem a jednou z prvních revolučních změn v mletí zrn zaznamenáváme u Keltů, kteří v době laténské, přibližně 5 tisíc let před narozením Ježíše Krista, začali používat rotační mlýnky. V té době bylo mletí pochopitelně velmi primitivní, ale jednu zásadní výhodu to mělo – lidé používali mouku z celého zrna a navíc vypěstovanou přirozeným způsobem na polích, která byla hnojena chlévskou mrvou a dalšími zvířecími exkrementy či rostlinným kompostem.
Tento způsob drcení a rozemílání obilí lidé začali opouštět přibližně v období počátku průmyslové revoluce v 19. století, kdy se začala vyrábět ve velkém množství mouka bílá, necelozrnná. Dnes se opět mnoho výrobců mouky navrací k původním přirozeným způsobům pěstování obilovin a jejich zpracování a trh je stále častěji obohacován tradičními celozrnnými výrobky.
Vejce obsahuje plnohodnotnou a dobře stravitelnou bílkovinu a je vhodné i pro děti. A o škodlivosti cholesterolu ve vejcích je to vžitý mýtus.
Co víme o vejcích
Vejce považuje za součást svého jídelníčku většina obyvatel České republiky. Ne všichni si však uvědomují jejich zásadní výhody: