Leták Globus - 10.5.2023 - 5.6.2023 NEPLATNÝ LETÁK - str. 3 *

thumbnail - Leták Globus - 10.5.2023 - 5.6.2023 - Produkty v akci - hovězí maso, hovězí nízká roštěná, steak, rumpsteak, alkohol, Tarapacá, víno, rib eye steak. Strana 3.
3 / 25

* Platný v těchto prodejnách Globus

Přehled cen

Produkt Popis
Platnost
Cena
hovězí maso, hovězí nízká roštěná, steak
Nízký roštěnec vyzrávaný - Striploin steak vyzrávané z českého hovězího masa 1 kg  
399,00 Kč
hovězí maso, rumpsteak, steak
Hovězí steakové maso Globus - Rump steak vyzrávané české hovězí maso 1 kg  
369,00 Kč
alkohol, Tarapacá, víno
Viña Tarapacá - různé druhy 0,75 l 1 l = 133,20 Chile  
99,90 Kč
hovězí maso, rib eye steak, steak
Vysoký roštěnec Globus - Rib Eye steak, z vyzrávaného českého hovězího masa 1 kg  
439,00 Kč
hovězí maso, steak
Traper steak Globus - vyzrávané české hovězí maso 1 kg  
399,00 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
399,- 369,99 90 Viña Tarapacá různé druhy 0,75 l 1 l = 133,20 Chile Výborně se hodí k hovězím steakům. TIPY& TIPY &TRIKY Hovězí steakové maso Globus Nízký roštěnec vyzrávaný Rump steak vyzrávané české hovězí maso 1 kg Striploin steak vyzrávané z českého hovězího masa 1 kg 439,- Vysoký roštěnec Globus 399,- Traper steak Globus Rib Eye steak, z vyzrávaného českého hovězího masa 1 kg Správný druh masa je základem úspěchu. Vybírejme tedy maso určené přímo k přípravě steaků. Mělo by být vyzrálé. RARE – Okraje jsou propečenější, ale uvnitř je maso stále červené o teplotě 50 °C, grilujeme z každé strany cca 1,5–2 minuty. MEDIUM RARE – Středně propečený steak, přesto uvnitř růžový s teplotou 55 °C, grilujeme z každé strany cca 3 minuty. MEDIUM – Maso je uvnitř stále narůžovělé, ale zbytek masa je téměř hnědý. Vnitřní teplota masa je 60 °C, grilujeme z každé strany cca 4 minuty. MEDIUM WELL - Vnitřní teplota masa je 65 °C, grilujeme z každé strany 5 minut. WELL DONE – Celkově propečený steak s vnitřní teplotou 70 °C, grilujeme z každé strany cca 5–6 minut. Naše hovězí steaky si sami bouráme z mladých českých býčků. Následně vyzráváme ve vakuu tzv. mokrou cestou. Pokud máte zvláštní přání na speciální řezy (např. hovězí steaky Tomahawk), tak se na nás s důvěrou obraťte, protože jsme jedni z mála, kteří bourají hovězí maso přímo v zázemí vedle prodejny. vyzrávané české hovězí maso 1 kg 3

Další letáky Globus

Nejnovější letáky
Hlídač akcí, slev a letáků